Overname van SRL Michel Frère door AIP Medical SA

Gepubliceerd op

De Vétérinexpo is een handelsbeurs die in België plaatsvindt en is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor de veterinaire wereld in België. Zowel dierenartsen als bedrijven die veterinaire producten en apparatuur vervaardigen en distribueren, zijn welkom.

De editie 2022 vond plaats in Ciney Expo op 2 en 3 april. Het was de gelegenheid om de 40e verjaardag van het evenement te vieren. Deze editie betekende ook de terugkeer van AIP Medical SA op handelsbeurs na meer dan twee jaar pandemie als gevolg van COVID-19.

AIP Medical heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om het distributiebedrijf voor diergeneeskundig hechtmateriaal van Dr. Michel Frère te begeleiden. Dit was het ideale moment om de overname en overdracht van de activiteiten van Dr. Michel Frère binnen de medische structuur van AIP vanaf 1 april 2022 aan te kondigen. Na enkele maanden onderhandelen en na 22 jaar goede samenwerking tussen de twee hechtdraadleveranciers, was de overdracht officieel.

Dit betekent dat de hechtingen van Dr Michel Frère nu verkrijgbaar zijn bij AIP Medical SA. AIP Medical SA is nu belast met de distributie ervan naar groothandelspartners en dierenartsen in België en in het buitenland om de samenwerking voort te zetten die door Dr Frère werd opgestart. Zo zijn de producten van Michel Frère nog steeds verkrijgbaar bij Alcyon Benelux, Alcyon France, Alcyon Italië en ook rechtstreeks bij AIP Medical SA.

AIP Medical dankt Dr. Michel Frère voor zijn vertrouwen en deelt de groothandelaars zijn wens mee om de samenwerking voort te zetten in een win-win relatie.

AIP nodigt nu alle klanten van Michel Frère sutures uit om telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op onze site contact met hen op te nemen voor alle vragen over de producten of voor een eventuele aankoop. Het is ook mogelijk om bestellingen in België te plaatsen via onze verkoopvertegenwoordigers.

Meer nieuws

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring heeft op onze site.